برگزاری مراسم تقدیر وتشکر ازآقای کیومرث احمدی ،خیر سلامت درمحل مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه

جامعه نیازمند یاری خیرین سلامت است.                                              جامعه نیازمند یاری خیرین سلامت است.

در تاریخ 10/6/1388 درمحل مرکز بهداشت  از آقای کیومرث احمدی که یک باب خانه به مساحت 126 مترمربع وزیر بنای 110مترمربع خریداری و جهت استقرار پایگاه بهداشتی حکمت آباد به مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه واگذار کرده بود  ،باحضور جناب آقای دکتر نصیری ریاست محترم مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه،دکتر کبودی معاونت بهداشتی وجمعی از همکاران ستادی تقدیر وتشکربعمل آمد و لـــوح تقـــدیـــر به ایشان اهداء گردید.
انشاا... رواج این سنت حسنه اسلامی در جامعه علاوه بر اینکه راهی باشدبرای حل مشکل استیجاری بودن ساختمان برخی ازمراکز بهداشتی درمانی تا با استقرار این مراکز در مکان های مناسب به ارائه هرچه بهتر خدمات بهداشتی درمانی بپردازند ، همراه با اجــــرمعنـــــوی فراوان برای این خیرین عزیز  نیز باشد.