مواد محترقه و وسایل دست‌ساز انفجاری بیشترین عامل بوجود آورنده حوادث و تلفات در چهارشنبه‌سوری است.

خــــانواده هادرهفته آخر سال ، باید بیشترمواظب سلامت فرزندان خود باشند

مواظب ســــــلامـت اعضای خانواده خود درایام چهارشنبه سوری باشید:

چهارشنبه‌سوری

مواد اولیه ساخت وسایل انفجاری و ابزار محترقه همچون اکلیل و سرنج به راحتی و بدون هیچگونه نظارت صنفی در اختیار مشتریان سودجو قرار می‌گیرد و آنان باساخت غیراستاندارد و خطرناک انواع ترقه، نارنجک، اسپری و ... حوادث تلخ و ناگواری را در هفته آخر سال رقم می‌زنند.

بسیاری از مواد شیمیایی بکار رفته در وسایل دست‌ساز انفجاری حساس به حرارت بوده به‌گونه‌ای که حتی ممکن است با حرارت بدن در دست و یا لباس افراد، منفجر و موجب صدمات شدید فیزیکی شود.

خوشبختانه د سال های اخیر با همکاری رسانه‌های جمعی، معلمان و مربیان آموزش و پرورش و نیز خانواده‌ها میزان آگاهی عامه مردم بویژه دانش‌آموزان در رابطه با خطرات بازی با مواد محترقه و وسایل انفجاری دست‌ساز افزایش  ودرنتیجه رخدادهای ناشی از چهارشنبه‌سوری کاهش یافته است.

اما بایداطلاع‌رسانی و آگاهی بخشی در کنار مراقبت خانواده‌ها از فرزندان خود بویژه در گروههای سنی دانش‌آموزی در هفته آخر سال باید مورد اهتمام جدی همگان قرار گیرد تا انشاءا... از بروز حوادث تلخ و بروز تلفات جانی جلوگیری شودو ســــلامـت افراد وبخصوص کودکان به خطر نیفتد.