درتاریخ 16/12/91 گرد همایی وجلسه آموزشی جهت کاردان وکارشناسان بهداشت حرفه ای شاغل در شرکت ها وکارخانجات وزه شهرستان کرمانشاه برگزار گردید:

در تاریخ 91/12/16 گــردهمایی با حضور کاردان وکارشناسان بهداشت حرفه ای شاغل در صنایع وشرکت های حوزه شهرستان کرمانشاه، در محل سالن همایش های مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه برگزار گــردید.
درجلسه فوق کارشناسان معاونت محترم بهداشتی دانشگاه نیز حضور داشتند.
در این همایش آقای مهندس شهبازی کارشناس مسئول واحد بهداشت حرفه ای شهرستان کرمانشاه ضمن خوش آمدگویی به همکاران محترم وکاردان وکارشناسان بهداشت حرفه ای شاغل در صنایع وشرکت ها حوزه شهرستان کرمانشاه، ابتدا از زحمات همکاران محترم در راستای وظایف محوله وتلاش آنان درجهت حذف وکنترل عوامل زیان آور محیط کار تشکر وقدردانی کرد.سپس مطالبی درخصوص برنامه هاوطرح های عملیاتی واحد بهداشت حرفه ای وانتظارات مرکز بهداشت از این همکاران ارائه نمود وهمچنین ایشان درخصوص نتایجی که از پایش خانه های بهداشت کارگری وعملکرد همکاران بهداشت حرفه ای حاصل گردیده نیز بحث نمود.
درادامه آقای بشارتی پورکارشناس بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت درخصوص محتویات لوح فشرده (CD)  تهیه وتکثیرشده توسط واحد بهداشت حرفه ای این مرکز جهت کاردان وکارشناسان بهداشت حرفه ای شاغل در صنایع وشرکت های توضیحاتی ارائه کرد.
لازم به ذکر است که لوح فشرده (CD) مذکورمحتوی فایل هایی "شناسایی وارزشیابی موادشیمیایی به ترتیب الفبا" ، "برگه اطلاعات ایمنی مواد(MSDS)" ویرایش سوم کتاب حدود مواجهه شغلی ،دستورالعمل های  ارگونومی وسایر دستورالعمل های اخیر مرکز سلامت محیط وکارمی باشدکه سایت مرکز سلامت دانلودگردیده است.

سپس کارشناسان شرکتهای چینی کرد  وسیمان غرب درخصوص تجربیات وعملکرد خود درراستای کنترل عوامل زیان آور محیط کار واقدامات کنترلی انجام شده در شرکت های مذکور مطالبی ارائه کردند.

در پایان این گردهمایی جلسه پرسش وپاسخ برگزار گردید.

برای مشاهده تصاویر این برنامه اینجـــــــــــا کلیـــــک کنید1