برگزاری جلسه آموزشی روشنایی وتشعشعات درمحیط کار

در تاریخ 9/8/88 درمحل آموزشگاه بهورزی شهرستان کرمانشاه برنامه آموزشی عوامل زیان آور محیط کار(مبحث روشنایی وتشعشعات) برگزار گردید.در این برنامه آموزشی ابتدا آقای مهندس شهبازی کارشناس مسئول واحد بهداشت حرفه ای از فعالیت ها ی همکاران محترم مراکز در راستای پیشبرد اهداف تشکر کرده وبر لزوم انجام پیگیری های لازم جهت دست یابی به  اهداف طرحها ی مورد نظر در برنامه عملیاتی سال 88 تاکید کردند.
سپس ایشان مطالبی را در خصوص چگونگی انجام عملی اندازه گیری بیان و الگوهای استاندارد اندا زه گیری روشنایی را با توجه به تجربیات خود به تفصیل بحث نمودند.

سپس خانم مهندس امیری کارشناس بهداشت حرفه ای مرکز بهداشتی شهید سوری به منظور یادآوری وباز آموزی، به بحث درخصوص مطالب علمی پایه  وکمیتها وتعاریف مورد نیاز در اندازه گیری روشنایی و بررسی تشعشعات وپرتوهای محیط کاروهمچنین خصوصیات منابع روشنایی مصنوعی پرداختند.

در ادامه آقای مهندس طاهر پورکارشناس بهداشت حرفه ای معاونت بهداشتی نیز روشهای والگوهای اندازه گیری روشنایی در محیط کار را از دیدگاه عملی وبا  توجه تجربیات خود بحث نمودندوبه نکات ضروری که باید در انجام اندازه گیری ها وجهت بدست آوردن نتایج مطلوب وصحیح و قابل استفاده برای اصلاح روشنایی محیط کار اشاره کردند.
در پایان نیز جلسه پرسش وپاسخ وتبادل تجربیات عملی همکاران درامر اندازه گیری روشنایی محیط کار انجام گردید.