به مناسبت هفته ملی سلامت بانوان ایرانی (سبا )فعالیت های مختلفی توسط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه صورت گرفت:

برخی از فعالیت های انجام شده به مناسبت هفته ملی سلامت بانوان ایرانی (سبا )به شرح زیربوده است:
-  در تاریخ 27/7/92 جلسه ای در سالن مرکز بهداشت با هماهنگی امور بانوان جهت رابطین مراکز شهری و مربیان رابطین برگزار گردید در این جلسه حجه الاسلام حاج آقا موسوی ،خانم دکتر شیخی ،آقای رستمیان ،خانم رضازاده  مطالبی در خصوص تحکیم بنیان خانواده ،سرطان های شایع زنان ،بهداشت روان و تغذیه سالم ارائه نمودند.
- در تاریخ 27/7/92 ساعت 30/8 در برنامه  زنده راه تندرستی رادیو ،خانم دکتر شیخی در خصوص هفته سلامت بانوان ایرانی و سرطان های شایع زنان مطالبی را عنوان نمودند.
- در تاریخ 30/7/92 مسئول امور بانوان به همراه تعدادی از کارشناسان زن ستاد مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه و کارکنان مرکز بهداشتی درمانی حاج دایی دیداری با کودکان و زنان معلول جسمی و ذهنی مرکز توانبخشی هدیه داشتند وکارکنان مرکز بهداشت با موز ،شیر وشیرینی ازآنها پذیرایی کردند.
- در تاریخ 1/8/92 پیاده روی توسط بانوان ستاد از مرکز بهداشت به پارک لاله و بالعکس انجام گردید.
- به روز رسانی صفحه اینترنتی مربوط به این هفته،درسایت این مرکز که تحت عنوان
درباره هفته ی ملی سلامت بانوان ایرانی ( سبا )  می باشد.ودرج برنامه های مربوط به این هفته ، پوستر وشعار آن دراین صفحه اینترنتی. همچنین تصویر پوستر ویژه آن نیز به مدت یک هفته درصفحه نخست سایت این مرکز قرارداده شد.
-
انجام فعالیتهایی در مرکز بهداشتی درمانی ماهیدشت به مناسبت هفته ملی سلامت بانوان ایرانی(سبا)

سبا

برای مشاهده آلبوم تصویر برنامه های اجرا شده دراین هفته لـطفا" اینجــــــــــا کنید.

سبا

اخبار ومطالب مرتبط:
درباره هفته ملی سلامت بانوان ایرانی (سبا )

درباره هفته ی ملی سلامت مردان ایرانی(سما):پیکان