سایت مجله بین المللی تجارب وکارکردهای مطلوب نظام مراقبت های بهداشتی(به زبان فارسی) راه اندازی گردیده است:

به اطلاع کلیه همکاران محترم می رساندسایت مجله بین المللی تجارب وکارکردهای مطلوب نظام مراقبت های بهداشتی (به زبان فارسی)توسط دبیرخانه دائمی مستقر درمرکز تحقیقات  کاربردی سلامت همگانی وتوسعه پایدار دانشگاه علوم پزشکی خراسان  شمالی به منظور مستند سازی علمی عملکرد نظام سلامت کشور  راه اندازی گردیده است.این مجله آماده دریافت مقالات علمی درقالب تعریف شده از کلیه اساتید،محققان،دانشجویان ، پرسنل وداوطلبان سلامت می باشد.

مجله بین المللی تجارب وکارکردهای مطلوب نظام مراقبت های بهداشتی.

ضمنا" آدرس سایت برنامه ملی تجارب وکارکردهای مطلوب نظام مراقبت های بهداشتی نیز ttp://bphc.research.ac.ir می باشد

می باشد

اخبار ، مطالب و لینک های مرتبط:
سایت دبیرخانه دائمی
ثبت و انتشار تجارب و کارکردهای مطلوب نظام مراقبت های اولیه بهداشتی