آقای دکتر نصیری سرپرست مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه در جلسه آموزشی روز پنجشنبه اول اسفند ماه 92 ودرجمع پزشکان ،دندانپزشکان وکارکنان آزمایشگاههاگفت: بیماری ایدز درکشورهای مدیترانه شرقی روبه گسترش است ومانیزبایدخطر آنرا جدی بگیریم:

روز پنجشنبه اول اسفند ماه 1392 جلسه آموزشی درخصوص بیماری ایدز HIV\  درمحل سالن همایش های مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه  وبا حضور پزشکان ، دندانپزشکان ، کارکنان آزمایشگاههای سطح شهرستان کرمانشاه وپرسنل ستادی اینمرکز برگزار شد.

آقای دکتر نصیری سرپرست مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه دراین جلسه ابتدا ضمن خیر مقدم و تبریک هفته ی ملی سلامت مردان ایرانی(سما)به مدعوین جلسه ، گفت: با توجه اینکه کشور ما جزء کشورهای مدیترانه شرقی است وتعدادمبتلایان به بیماری ایدز دراین منطقه روبه افزایش است والگوی انتقال بیماری ایدز درحال تغییر است والگوی انتقال این بیماری به سمت انتقای از راه جنسی است  لذا بایداین خطر جدی گرفته وآموزش واطلاع رسانی را افزایش دهیم.

سپس آقای دکتر نصیری به بیان کلیاتی درخصوص بیماری ایدز HIV\وضعیت مبتلایان به آن درسطح منطقه وجهان  پرداخت وبه همکاران وحاضرین تاکیدکرد در راستای آموزش واطلاع رسانی عمومی  را براساس جدیدترین مطالب ودستورالعمل های آموزشی موجود تلاش نمایند.

درادامه این جلسه، آقای دکتر بهزاد مهدویان متخصص بیماریهای عفونی مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری معاونت محترم بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه درخصوص بیماری ایدز وراههای پیشگیری از آن بحث نمود.

سپس آقای دکتر شاپور کریمی متخصص روانپزشکی ، دررابطه با مشکلات روانپزشکی ومشاوره بیماران مبتلا به بیماری ایدز به بحث پرداخت.

درپایان جلسه آقای دکتر نصیری سرپرست مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه ضمن تشکر از سخنران وهمکاران به جمع بندی موضوع پرداخت ودراین خصوص با همکاران تبادل نظرنمود. همچنین وی بر لزوم ایجاد حساسیت درسیستم بهداشتی درمانی کشور وجامعه نسبت به بیماری ایدز تاکیدکرد.

اخبار مطالب مرتبط :

مرکز ملی پیشگیری از ایدز ایران