آقای دکتر نصیری بعنوان مدیرکانون بسیج جامعه پزشکی مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه منصوب گردید:

طی حکمی ازسوی آقای دکتر قلعه سفیدی مسئول سازمان بسیج جامعه پزشکی استان کرمانشاه،آقای دکتر نصیری بعنوان مدیرکانون بسیج جامعه پزشکی مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه معرفی گردیدند:

دراین مراسم که در تاریخ یکم اردیبهشت ماه 1393 درمرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه برگزار شد،آقای دکتر قلعه سفیدی ضمن تبریک ولادت باسعادت حضرت فاطمه زهرا(س)و روز زن ،یادوخاطره شهدای شاخص کشوری شهید دکترمحمدمهدی فقیهی وشهید فوزیه شیردل را گرامی داشتند.
وی درادامه از زحمات آقای احمد محمدی دردوران تصدی این پست تقدیر وتشکر نمودند.سپس دکترنصیری ضمن اشاره به سخن امام خمینی(ره)که "بسیج راشجره طیبه" نامیده اند، این تکلیف بزرگ رایک وظیفه سنگین بردوش خوددانستند.