به مناسبت روز زمین پاک اعضای بسیج جامعه پزشکی وپرسنل واحد سلامت محیط شهرستان کرمانشاه درپاکسازی طبیعت شرکت نمودند:

روز زمین پاک
روز جهانی زمین پاک هر ساله در 22 آوریل مصادف با 2 اردیبهشت در تمام دنیا برگزار می‌شود و به همه مردم یادآوری می‌کند که نباید سیاره خود «زمین» را فراموش کنند.
در ایران نیز هم زمان با دیگر کشورهای جهان هفته زمین پاک از روز دوم اردیبهشت به مدت یک هفته در سراسر کشور بر پا می‌شود و نخستین روز این هفته (دوم اردیبهشت ماه) به نام روز زمین پاک نامگذاری شده‌ است.

روز زمین پاک

۴ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۴۴