در روز پنج شنبه ،سی ام مرداد ماه 1393 جلسه پرسش و پاسخ با حضورتعداد 35 نفر از مسئولین مراکزبهداشتی و درمانی شهری در محل دفتر دکتر نصیری برگزار گردید:

در روز پنج شنبه مورخ سی ام مرداد ماه 1393 ساعت 10 صبح لغایت 13 و30دقیقه جلسه پرسش و پاسخ با حضورتعداد 35  نفر از مسئولین مراکزبهداشتی و درمانی  شهری تابعه مرکزبهداشت شهرستان کرمانشاه درمحل دفتر دکتر نصیری سرپرست این مرکز برگزار گردید.

در این جلسه ابتدا دکتر نصیری مدیریت مرکز بهداشت با توجه به ارتقای شاخص های بهداشتی شهرستان از مسئولین مراکز تقدیر و تشکر نمود و سپس در خصوص اهمیت وقف و تشکیل شورای وقف در مراکز با حضور نمایندگان ادارات در منطقه ، امام جماعت، خیرین مطالبی عنوان نمودندو از مسئولین مراکر خواستند گزارشی از عملکرد و تجربیات موفق و همچنین مشکلات و پیشنهادات بیان نمایند.

مسئولین  تمامی مراکز یکایک عملکرد ، تجربیات ، مشکلات و پیشنهادات خودرا عنوان نمودندو پاسخ های لازم توسط مدیریت داده شد.

در پایان دکترنصیری انتظارات از مسئولین مراکز را به شرح ذیل بیان نمودند:

1-     اهتمام ویژه در خصوص کمیته وقف در یک منطقه با حضور چند مسئول مرکز ، خیرین منطقه ،شهردار.....و گزارش آن به مرکز بهداشت

2-     فعالیت بیشتر در رابطه با ارتقای شاخص های بهداشتی مرکز باید صورت گیرد ضمنا مسئولین مراکز از شاخص های بهداشتی مرکز ،شهرستان، استان و کشور مطلع باشند

3-     مسئولین مراکز بصورت  فصلی جلسه تشکیل دهند و خود پایشی بصورت دوره ای داشته باشند و گزارش پایش ها به مرکز بهداشت ازسال گردد

4-     با توجه به سیاست های کلی جمعیت در رابطه با افزایش باروری کلی باید تلاش شود البته باید مراقب سلامتی مادر و کودک نیز باشیم بخصوص مادران بارداری که دچار بیماری زمبنه ای نیز هستند.

5-     یا توجه به شعار امسال و سیاست های کلی وزارتخانه در خصوص خود مراقبتی لازم است در هر مرکز یک نفر به عنوان مسئول خود مراقبتی، بهتر است مسئولین مراکزو یک نفر بعنوان جانشین به مرکز بهداشت معرفی گردد.

6-     از انجایکه  مهمترین علت مرگ و میر در کشور و استان و شهرستان بیماریهای قلبی ،عروقی نیز میباشد باید به این بیماری  حساس باشیم و  با توجه به ریسک فاکتور های غیرکنترل (سن ،جنس ،نژاد ) وریسک فاکتورهای قابل کنترل (تغذیه – چاقی –دخانیات و الکل- عدم تحرک و استرس )در این بیماری،ما باید با آموزش به همه افراد جامعه ریسک فاکتور قابل کنترل این بیماری  را کاهش دهیم .

مرکزبهداشت شهرستان کرمانشاه ،پرسش وپاسخ

۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۲۶