در روز جمعه بیست و هشتم شهریور ماه جلسه آموزشی جهت زائرین حج تمتع سال 93 درخصوص بیماریهای ابولا، کرونا ویروس وآنفلوانزا برگزار شد:

حجاج توصیه های بهداشتی را در ارتباط با پیشگیری از بیماریهای آنفلوانزا ، کروناویروس و ابولا رعایت کنند:

دکتر بیگلری کارشناس مسئول بیماریهای واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه و کمال جلیلیان کارشناس بیماریهای مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه در این جلسه در خصوص تعاریف ، علائم ، راههای انتقال بیماریها راههای پیشگیری و توصیه های بهداشتی که می بایست حجاج در ارتباط با بیماریهای آنفلوانزا ، کروناویروس و ابولا که احتمال انتقال آنها در مناسک حج وجود دارد آموزشهای لازم را ارائه نمودند .

در ادامه گردش کار و نحوه مراجعه حجاج دارای علائم در هنگام بازگشت از عربستان به پایگاه مراقبت بهداشتی مستقر در فرودگاه بررسی شد و پمفلت های آموزشی مربوطه و فرم های خود اظهاری بین حجاج توزیع گردید .

مــطالب مــرتبط:

نقش دست ها درگسترش بیماریهای تنفسی

کرونا...

کورونا ویروس چیست:کورونا ویروس چیست: