باحضور نمایندگان آموزشی ادارات سطح شهرستان و مراقبین بهداشت مدارس،درمرکز بهداشت کرمانشاه جلسه ای درخصوص بیماریهای قلبی عروقی برگزار شد:

به مناسبت روز جهانی قلب 29 سپتامبر ( 7 مهر) و با توجه به اینکه اولین عامل مرگ میر دراستان ،بیماریهای قلبی وعروقی می باشد لذادر تاریخ  نهم مهرماه 1393جلسه ای با حضور نمایندگان آموزشی ادارات سطح شهرستان و مراقبین بهداشت مدارس سه ناحیه آموزش و پرورش، با همکاری واحدهای آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت و سلامت مدارس در سالن مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه برگزار گردید.

در ابتدا آقای دکتر بحیرایی معاون بهداشتی مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه ضمن خیر مقدم و تشکر از شرکت کنندگان در جلسه در خصوص روز جهانی قلب 29 دسامبر( 7 مهر) با محوریت  شعار " انتخاب های دوستدار سلامت قلب"   دررابطه با خود مراقبتی و پیشگیری در بیماری های قلبی و عروقی به همراه نمایش اسلایدهای ویژه سلامت قلب آموزش های لازم راارائه نمودند. ایشان بیان کردند همه ی ما نه فقط یک روز در سال بلکه کل روزهای سال بیماری های قلبی و عروقی را مدنظر قرار داده و جهت پیشگیری از آن بایستی همواره بکوشیم  و بر ایجاد محیط های دوستدار قلب و قادرسازی افراد برای ایجاد تغییرات مثبت در شیوه زندگی تاکید نمودند.

سپس خانم عسگریان کارشناس سلامت مادران در خصوص برنامه ها و خدمات ویژه پیش از بارداری ، بارداری و پس از زایمان و مزایای زایمان طبیعی مطالب آموزشی به همراه نمایش اسلاید بیان نمودند.

ضمنا خانم فخاری از واحد سلامت مدارس در ابتدای جلسه و بین ارایه سخنرانی ها، شعارها و مطالب ویژه روز جهانی قلب را  به سمع حضار رساندند.

جلسه سلامت قلب