اخبار

درتاریخ بیست و هشتم مهر ماه و به مناسبت روز جهانی غذا جشنواره غذاهای سالم در مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه برگزار شد

هدف از برگزاری این جشنواره اشاعه فرهنگ غذاهای بومی و سنتی و استفاده از غذاهای سالم است .

در روز بیست و هشتم مهر ماه و به مناسبت روز جهانی غذا جشنواره غذاهای سالم در مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه برگزار شد .

در این مراسم دکتر بحیرایی معاون بهداشتی مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه هدف از برگزاری این جشنواره را ترویج فرهنگ غذاهای سالم و سنتی دانست و گفت: اهمیت غذا در زندگی ما به حدی است که یک روز به نام روز جهانی غذا نامگذاری شده است .

وی افزود : در فرهنگ و سنت ایرانی غذا جایگاه ویژه ای دارد به طوری که در قرآن نیز به کرات از طعام نام برده شده است .

دکتر بحیرایی ابراز داشت : هم اکنون یکی از مشکلات جوامع استفاده زیاد از فست فودها می باشد که باعث بروز چاقی و افزایش چربی خون می گردد که سبب بروز بیماریهای قلبی و عروقی می شود .

خانم اقبالی کارشناس مسئول واحد سلامت خانواده و مسئول برگزاری جشنواره نیز با اشاره به اینکه غذاهای سنتی و بومی دارای ارزش غذایی سالم هستند ابراز داشت : در این مراسم حدود 40 نفر از پرسنل مراکز بهداشتی درمانی با تهیه غذاهایی از گروه آش ، تخم مرغ و غذاهای سنتی با یکدیگر به رقابت پرداختند که در پایان هیئت داوران که از کارشناسان تغذیه بودند غذاهای تهیه شده را از جنبه ارزش غذایی ، نحوه تزئین، رعایت اصول بهداشتی و طعم و مزه مورد ارزیابی قرار دادند و به نفرات برتر با اهداء لوح و جایزه تقدیر به عمل آمد .

اسامی نفرات برتر:

1-     خانم بهنوش نعمتی کارشناس سلامت خانواده کوزران

2-     خانم الهه باوندپور کارشناس سلامت خانواده مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه

3-     خانم بیتا آزادی کارشناس بهداشت محیط مرکز نواب

برای مشاهده آلبوم تصاویر این جشنواره لطفا" اینجا کلیک کنید:

جشنواره غذا 10


جشنواره غذا 3

جشنواره غذا 11

جشنواره غذا 7

جشنواره غذا 4



۲۹ مهر ۱۳۹۳ ۱۶:۳۸

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید