جلسه ستاد سلامت مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه با اعضاء شورای اسلامی شهر برگزار گردید:

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان و کمیسیون فرهنگی شوراهای اسلامی شهر کرمانشاه طی نشستی مشترک با ستاد سلامت مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه در خصوص مسائل بهداشتی درمانی و فرهنگی به بحث و تبادل نظر پرداختند .

روز پنج شنبه سیزدهم آذرماه مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه میزبان مهندس شه پرست رئیس کمیسیون بهداشت و درمان و حاج جواد جعفری رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر کرمانشاه بود .

در این نشست دکتر نصیری سرپرست مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه ضمن ارائه گزارش جامع از عملکرد مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه طی چندسال اخیر ، از نحوه ارائه خدمات در مراکز تابعه ، پروژه های افتتاح شده (نظیر طرح خدمات پیشگیری از بیماریهای دهان و دندان  که اخیرا" با حضورآقای دکتر کریم ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی افتتاح گردید) و در دست اقدام و تجهیزات خریداری شده توضیحات مبسوطی ارائه نمودند .
طی این نشست مهندس خدادادیان کارشناس مسئول واحد سلامت محیط ، مسائل و مشکلات بهداشتی شهر خصوصاً عرضه و ذبح غیرمجاز دام و مرغ زنده ، وضعیت بازارهای روز ، دوره گردهای مستقر در میادین ورودی شهر و شهرک های بزرگ ، مراکز تفریحی مثل طاق بستان ، آبرسانی ترمینال مسافربری شهید کاویانی ، پارک کوهستان و پارک شیرین و هم چنین معضلات مربوط به سرویس های بهداشتی عمومی سطح شهر توضیحاتی ارائه دادند و خواستار مشارکت قاطع شورای شهر در حل مشکلات مذکور شد .

مهندس شهبازی کارشناس مسئول واحد سلامت حرفه ای از دیگر حاضرین در این نشست بود که خواستار ایجاد یک ناحیه کارگاهی مناسب به منظور انتقال مشاغل مزاحم به این مکان بود وی همچنین چالش های مربوط به معاینات کارگری کارگران شهرداری و ایمنی و سلامت شغلی این قشر را مطرح نمود .

در ادامه این نشست آقای گلی نماینده معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی نیز ساماندهی مطب ها و کلینیک های پزشکی پارکینگ شهرداری و کیفیت ساختمانها و امکانات موجود در آن و همچنین تابلوهای نصب شده مطالبی بیان داشتند .

در پایان این جلسه مهندس شه پرست رئیس کمیسیون بهداشت و درمان کشور از تهیه و تدوین یک پروتکل جهت اولویت بندی و زمان بندی رفع مشکلات موجود در حوزه بهداشت و درمان خبر داد و حاج جواد جعفری رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر بر لزوم فرهنگ سازی در خصوص مسائل بهداشتی و درمانی تاکید کرد .

جلسه شورای شهر ومرکز بهداشت کرمانشاه