درتاریخ هشتم دی ماه 1393جلسه کمیته بیمه روستایی مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه تشکیل گردید:

نسخه 15 دستور العمل برنامه پزشک خانواده و بیمه روستایینسخه 15 دستور العمل برنامه پزشک خانواده و بیمه روستایی

این جلسه با حضور جناب آقای دکتر نصیری ریاست محترم مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه و سایر اعضای کمیته بیمه روستایی وپرسنل واحد طرح وگسترش ،راس ساعت 12 ظهر مورخ هشتم  دی ماه 1393در محل دفتر ریاست محترم مرکز بهداشت برگزار گردید.
در ابتدا دکتر نصیری در خصوص اهمیت پیگیری واجرای دقیق برنامه های مربوط به طرح بیمه روستایی مطابق
دستورالعمل های آن تاکید کرد.ومطالبی درخصوص طرح نظام نوین سلامت ارائه نمود.
سپس گزارشی از آخرین وضعیت موجود بیمه روستایی در شهرستان ارائه گردید.
در ادامه مشکلات موجود مورد بحث وتبادل نظر قرار گرفت ودکتر نصیری دستورات لازم جهت رفع موانع و بهبود وضعیت صادر گردد.

طرح تحول نظام سلامت

اخبار ومطالب مرتبط: