جلسه مشترک معاونت محترم بهداشتی ، سرپرست مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه،کارشناس مسئول بهداشت حرفه ای معاونت وکارشناسان مسئول واحدهای بهداشت حرفه ای وطرح وگسترش برگزار شد:

این جلسه درتاریخ 13دی ماه 1393 در محل دفتر دکتر نصیری سرپرست مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه وبه منظور بررسی مباحث واحد بهداشت حرفه ای (وضعیت ارائه خدمات طب کار وانجام معاینات دوره ای شاغلین و....) ومباحث واحد طرح وگسترش(حاشیه نشینی، )تقویت پایش های بهداشتی و پرونده الکترونیک سلامت) برگزار گردید.

درابتدای این جلسه آقای دکتر احمدی معاونت محترم بهداشتی درخصوص بهبود وضعیت طب کار ومعاینات ادواری ، ارائه خدمات مطلوب به کارگران شاغل در صنایع ونظارت دقیق بر کیفیت معاینات مطالبی ارائه فرمودند.
سپس آقای دکتر نصیری ضمن خیر مقدم به همکاران محترم معاونت بهداشتی، به شرایط موجود وکیفیت انجام معاینات ، لزوم افزایش تعداد مراکز ارائه خدمات طب کار به منظور ارتقاء کیفیت وافزایش درصد پوشش معاینات شغلی، جذب پزشکان متخصص طب کار وخریدتجهیزات تخصصی جدید جهت مراکز ارائه خدمات طب کار اشاره نمود.

سپس آقای مهندس شهبازی کارشناس مسئول واحد بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه  راهکارهایی جهت افزایش کیفیت معاینات وخدمات طب کار درمراکز موجود ارائه نمود.

درادامه آقای مهندس قهوه یی کارشناس مسئول واحد بهداشت حرفه ای معاونت بهداشتی درخصوص تقویت بخش خصوصی به استناد اصل 44 قانون اساسی وهمچنین مستقل نمودن مدیریت واحد طب کار واستقرار نیروهای شاغل دراین واحد پیشنهاداتی ارائه نمودند.

سپس آقای دکتر احمدی مقرر فرمودند، درصورتی که فعلا" تغییر مکان فیزیکی واحد طب کار مقدور نمی باشدحداقل جهت تهیه وتامین امکانات نرم افزاری ومستقل نمودن مدیریت این واحد اقدام گردد.

درپایان مباحث مربوط به واحدبهداشت حرفه ای ،آقای مهندس قهوه یی درخصوص بازدیدونظارت برکلینیک طب کار،چیدمان نیروهای بهداشت حرفه ای و... بحث نمودوآقای دکتر احمدی نیز تاکید نمودند که موارد مطرح شده کتبا" به ریاست محترم دانشگاه (بخصوص جذب متخصص طب کاروتقاضای اخذ مجوز طب کار )اعلام وپیگیری های لازم دراین خصوص صورت گیرد.

********************************************

درادامه این جلسه به موضوعات مرتبط با واحد طرح وگسترش پرداخته شدکه برخی از موضوعات مطرح شده به شرح زیربود:
موضوع اول در خصوص حاشیه نشینی و دستورالعمل اجرایی، نقاط ضعف و قوت و ابهامات دستورالعمل طرح بحث و تبادل نظر شد که مقرر گردید با توجه به اینکه بیشترین جمعیت حاشیه نشینی استان، مربوط به شهرستان کرمانشاه می باشد، ضمن آمادگی برای شروع برنامه در شهرستان کرمانشاه موارد ابهام در کمیته استانی مطرح گردد.

موضوع دوم مورد بحث FSH monitoring (تقویت پایش های بهداشتی)بود که بر اساس برای طراحی شده از قبل مراز روستایی شهرستان کرمانشاه که شامل 17 مرکز بهداشتی درمانی می باشد، به 6 منطقه تقسیم شده بطوریکه مراکز کهریز، نوکان، رحیم آباد یک منطقه، مراکز سرونو و چنار منطفه دوم، مراکز سید یعقوب، ماهیدشت و بانگنجاب منطقه سوم، مراکز مهدیه، سراب نیلوفر و کوزران منطقه چهارم، مارکز کرناچی، قزانچی و ورله منطقه پنجم و مراکز قلعه شاهخانی، پیرکاشان و مرزبانی منطقه ششم باشند و برای هر منطقه یکی از مربیان مرکز آموزش بهورزی نقش ناظر و سوپروایزر را داشته باشند.

موضوع سوم پرونده الکترونیک سلامت بود که مقرر گردید بزودی اقدامات لازم جهت آماده سازی بستر برای ورود داده های پرونده الکترونیک سلامت در شهرستان آغاز گردد بطوریکه در ابتدا بصورت پایلوت از هر مرکز بهداشتی درمانی یک خانه بهداشت با بهورز زبده تر آموزش داده شوند و کامپیوتر تحویل گردد و همزمان یکی از خانه بهداشتها کار ورود داده ها را آغاز نمایند.

جلسه 13 دی ماه