جلسه آموزشی توجیهی پزشکان درخصوص برنامه های بیمه روستایی با حضور دکتر نصیری ریاست محترم مرکز بهداشت برگزار شد:

در مورخه 25/11/93 جلسه آموزشی توجیهی با حضور جناب آقای دکتر نصیری ریاست محترم مرکز بهداشت، سرکار خانم دکتر آئین فر معاونت محترم بهداشتی و جمعی از کارشناسان مسئول واحدهای ستادی راس ساعت 13 در محل دفتر ریاست مرکز بهداشت شهرستان جهت پزشکان بیمه روستایی برگزار گردید.
در ابتدا سرکار خانم دکتر آیین فر ضمن خیر مقدم و تشکر از زحمات پزشکان بیمه روستایی، به بیان اهداف برگزاری جلسه پرداختند.
در ادامه کارشناسان مسئول واحدهای طرح و گسترش و سلامت خانواده مطالب اجرایی مهم برنامه بیمه روستایی را به اطلاع پزشکان رساندند.
سپس آقای دکتر نصیری درباره نحوه برخورد با گروههای مختلف بیمار مراجعه کننده به مراکز روستایی مطالب لازم را بیان کرده و برلزوم استفاده دقیق از دستورالعمل و راهنمای بالینی برنامه های مختلف
بیمه روستایی تاکیدنمودندودرپایان ضمن جمع بندی مطالب به پرسشهای پزشکان پاسخ دادندو دستور پیگیری مطالبات ایشان را صادر فرمودند.

جلسه بیمه روستایی