مرکز آموزش بهورزی درسه ماهه دوم و سوم سال 1393 فعالیت های متعددی داشته است:

اهم فعالیتهای سه ماهه دوم و سوم سال 1393
1- برگزاری 6 دوره کارگاه آموزشی   یک هفته ای   در خصوص فعالیتهای علمی و مهارتی بهورزان جهت  60 نفر از بهورزان شاغل در خانه های بهداشت که در آزمون پایان سال 1392 نمرا ت آنها کمتر از 60%نمره کل آزمون  بوده است.
2- مشارکت مربیان و بهورزان در برنامه سرشماری خانوارهای  ساکن در حاشیه شهر کرمانشاه
3- برگزاری دو دوره کارگاه پزشکی جامعه نگر برای  79  نفر از دانشجویان مقطع استاژری دانشکده پزشکی بمدت 8  روز در محل سا لن اجتماعات مرکز بهداشت
4- تشکیل کلاس و برگزاری تعداد 52 جلسه باز آموزی و به میزان 748نفر ساعت جهت بهورزان شاغل در خانه های بهداشت در مراکز بهداشتی درمانی روستایی.
5-تجلیل از بهورزان نمونه  استان ، شهرستان ، مراکز روستایی و افراد برتر آزمون سا ل 1392 با اهداء جوایز و لوح تقدیر
6- برگزاری  بیش از 65  مورد ماموریت اداری جهت پایش و ارزیابی خانه هاي بهداشت تابعه .
7 – آموزش تعداد  14   نفر پزشک جدید الورود به  برنامه بیمه روستایی .

8- اعزام مربی به وزارتخانه به منظور گذراندن دوره آموزش روشهای ارایه خدمات بهداشتی به ساکنان حاشیه شهرهای بزرگ از تاریخ 15 الی 19 آذر ماه بمدت 5 روز

9- مشارکت مدیر مرکز بهورزی با واحد طرح و گسترش شهرستان در امر بهورز یابی جهت خانه های بهداشت دارای اولویت جذب و پذیرش بهورز
10- حضور مربیان در کارگاههای آموزشی برگزار شده از سوی ستاد مرکز بهداشت شهرستان و معاونت بهداشتی .
11- مشارکت فعا ل پرسنل مرکز درویژه برنامه های ماه محرم و صفر که از سوی بسیج جامعه پزشکی مرکز بهداشت برگزار گردید.

آموزش بهورزی

اخبار ومطالب مرتبط:
برگزاری آزمون سالانه بهورزان شهرستان کرمانشاه همزمان با سایر شهرستانهای استان
آموزش بهورزان کلیه خانه های بهداشت درراستای اجرای طرح الکترونیک کردن پرونده های خانوار(طرح سپاس)