اخبار

در راستای اجرای طرح سلامت نوروزی نظارت های دقیق خود رابرمراکز تهیه وتوزیع از بهمن ماه1393 لغایت 15فروردین1394 انجام داده است:

در راستای اجرای طرح سلامت نوروزی نظارت های دقیق خود رابرمراکز تهیه وتوزیع از بهمن ماه1393 لغایت 15فروردین1394 انجام داده است:

هر ساله با فرا رسیدن نوروز ادارات و ارگانهای عضو ستاد خدمات سفرهای نوروزی فعالیتهای خود را جهت ارائه خدمات به مسافران نوروزی ارائه می دهند در این راستا واحد سلامت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه نیز از بهمن ماه سال 93 اقدام به آموزش متصدیان مشاغل حساس همچون متصدیان کارگاههای قنادی ، نان برنجی ، کاک و نان خرمایی – عمده فروشان مراکز و پخش مواد غذایی و صنف آجیل و خشکبار – چلوکبابی ها و سفره خانه های سنتی نمود برنامه طرح سلامت نوروزی نیز از ابتدای اسفندماه سال 93 با مشارکت 73 نفر از بازرسان سلامت محیط تا پایان روز پانزدهم فروردین ماه سالجاری برگزار شد در این ایام علاوه بر فعالیتهای مستمر و بازرسی از مراکز تهیه ، توزیع و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی توسط بازرسان بهداشت با همکاری دیگر ادارات و ارگانها از جمله سازمان میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی – سازمان حمل و نقل و پایانه های استان – اداره کل تعزیرات حکومتی استان – اتاق اصناف – معاونت غذا و دارو و شبکه دامپزشکی شهرستان تیمهای مشترک بمنظور بازرسی از مراکز حساس عرضه و فروش مواد غذایی تشکیل گردید در این راستا روزانه 4 تیم از ستاد مرکز بهداشت و 5 تیم مشترک با همکاری دیگر ادارات و ارگانها اقدام به انجام بازرسی نمودند که نتایج بازرسی به شرح ذیل می باشد.

1- بازدید از مراکز تهیه ، توریع و فروش مواد غذایی 24286 مورد

2- بازدید از اماکن عمومی  3100 مورد

3- مراکز و اماکن عمومی معرفی شده به مراجع قضایی 79 مورد

4- مراکز و اماکن پلمپ شده 164 مورد

5- نمونه برداری از مواد غذایی 179 مورد

6- مقدار مواد غذایی معدوم شده 16165 کیلوگرم

7- نمونه برداری باکتریولوژیکی آب آشامیدنی 407 مورد

8- کلرسنجی آب آشامیدنی 2537 مورد

9- صدور کارت تندرستی جهت متصدیان 4717 مورد

 

۲۲ فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۳۳

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید