شعار روز جهانی ایمنی و سلامت کاراعلام شد.

روز جهانی ایمنی و سلامت کار

پوستر روزجهانی ایمنی وسلامت کار1394

در یک هم اندیشی که با حضور مدیران ارشد و نمایندگان دست اندرکاران و ذی نفعان (شامل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، کانون عالی کارفرمایان، خانه کارگر، اتحادیه پیش کسوتان جامعه کارگری، مرکز تحقیقات و تعلیمات حفاظت فنی، مؤسسه کار و تامین اجتماعی، انجمن علمی بهداشت کار ایران، انجمن طب کار ایران، مرکز تحقیقات بهداشت کار دانشگاه علوم پزشکی ایران، و وزارت صنعت، معدن و تجارت) برگزار شد، شعار روز جهانی ایمنی و سلامت کار سال 1394 با عبارت زیر مشخص شد:

"تحقق کار شایسته با نهادینه سازی فرهنگ ایمنی و سلامت کار"

شورا تأکید دارد عبارت در حد یک شعار باقی نمانده و در سال 1394 سرلوحه کلیه امور مرتبط با ضوابط و قوانین، سیاست گذاری، برنامه ریزی و اجرا در دستگاه های اجرایی و سازمان ها، برای مدیران اجرایی و شاغلین قرار گیرد. پس بیاندیشیم چگونه به این حرکت بپیوندیم؟ ما بایستی سهم خود را در این حرکت ادا نماییم.

پوستر روزجهانی ایمنی وسلامت کار1394پوستر روزجهانی ایمنی وسلامت کار1394

منبع:  سایت مرکز سلامت محیط وکار