دکتر مصری نماینده مردم شریف کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی از مرکز بهداشتی درمانی جعفر آباد بازدید نمود:

بازدید دکتر مصری از جعفر آباد

دکتر مصری نماینده مردم  شریف کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی همراه تنی چند از مدیران ادرات از منطقه محروم جعفر آباد بازدید نمود.
دراین بازدید که روز یکشنبه دهم خرداد ماه1394 صورت گرفت ، دکتر کریم ریاست محترم  دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه ودکتر نصیری سرپرست مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه نیز حضور داشتند.
دربازدید مذکور دکتر کریم عنوان داشت بزودی چندین پایگاه بهداشتی در منطقه محروم جعفر آباد افتتاح خواهد شد که وظیفه ارائه خدمات بهداشتی درمانی  وپیشگیری ازبیماریهای مختلف را برعهده خواهند داشت.

درادامه دکتر مصری از واحدهای  آزمایشگاه ،داروخانه ، آموزش وارتقاء سلامت ، تـرویج زایـمان فیـزولــوژیک و دیگر واحدهای ارائه دهنده خدمات بازدید بعمل آوردند.
دراین بازدید دکتر مصری ضمن تقدیر وتشکر از ریاست دانشگاه علوم پزشکی وسرپرست مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه وپرسنل زحمتکش مرکز بهداشتی درمانی جعفر آباد ، میانگین خدمات ارائه شده دراین مرکز را بالاتر از سطح میانگین منطقه ای دانست.
درادامه دکتر نصیری ، ضمن تشکر از
حضور دکتر مصری نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی ، ارتقاء زیر ساخت های موجود را مدیون زحمات ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه ودر راستای ارتقاء برنامه حاشیه نشینی دانست.

بازدید دکتر مصری از جعفر آباد

مرکز آموزش کلاسهای آمادگی برای زایمان