سیستم سامانه جامع بازرسی بهداشت محیط و حرفه ای با هدف ساماندهی اطلاعات فرایند بازرسی بهداشت محیط به منظور هدفمند کردن بازرسی ها اجرا شده است. با راه اندازی سیستم سامانه جامع بازرسی بهداشت محیط و حرفه ای ، سیستم ثبت سنتی کنار گذاشته و اطلاعات در لحظه بازرسی از هر واحد صنفی به سامانه جامع اطلاعات بهداشت محیط وزارت بهداشت انتقال داده می شود.
این سیستم مزایای متعددی دارد که شامل:
1- شناسایی آخرین وضعیت بهداشتی مراکز با ایجاد مشتری مداری و ارائه بهینه خدمات به مردم
2- ارزیابی بهداشتی اماکن و بهبود شاخص های بهداشت محیط به صورت روزانه پس از ثبت اطلاعات موجود
3-
قابل دسترسی برای کلیه رده های مدیریتی سیستم وزارت بهداشت ، سامانه قابلیت آنالیز
و ارزیابی وضعیت موجود بهداشتی کشور را دارد و به تمامی مراکز عرضه و توزیع مواد
غذایی ، اماکن عمومی و بین راهی ، رتبه بهداشتی تعلق می گیرد.
لذا در راستای همین
امر در تاریخ چهارم خرداد ماه 1394 کارگاهی یک روزه با موضوع آشنایی با سامانه جامع بازرسی و
نحوه اجرای اصلاحیه ماده 13 مواد خوردنی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی جهت 120
نفر از بازرسان بهداشت محیط شهرستان های کرمانشاه – صحنه و هرسین و نیز مدیران
آموزشگاههای بهداشت سطح شهر در محل همایش مرکز بهداشت شهرستان تشکیل گردید . در
این جلسه آقای مهندس خدادادیان کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط شهرستان کرمانشاه
ضمن عرض خیر مقدم بیاناتی پیرامون کارگاه را آغاز نمودند و در ادامه آقای مهندس
اجرایی ، خانم مهندس رستمی و آقای مهندس فرجی دستورالعمل اجرایي رسیدگی به تخلفات
بهداشتی . فرآیند ثبت بازرسی و صدور کارت و نحوه تکمیل فرم ها و نیز ثبت کلرسنجی و
نمونه برداری در سامانه را آموزش دادند.