خدادادیان (کارشناس مسئول بهداشت محیط شهرستان) اعلام کرده : 73 بازرس بهداشت محیط در قالب 7 تیم کارشناسی کار نظارت ویژه بر اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی ویژه ماه مبارک رمضان را برعهده دارند.
با توجه به حلول ماه مبارک رمضان در روز یکشنبه 24/3/94 جلسه ای با حضور متصدیان کبابی ، حلیم و آش در محل سالن اجتماعات مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه برگزار گردید و آقای مهندس خدادادیان کارشناس مسئول سلامت محیط شهرستان به بیان اهمیت موضوع بهداشت مواد غذایی در ماه مبارک رمضان بخصوص در صنف کبابی و حلیم پزی پرداخت و اعلام داشت 73 بازرس بهداشت محیط در قالب 7 تیم کارشناسی کار نظرات بر اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی بخصوص کبابی و حلیم پزی ها را برعهده دارند .
وی اعلام داشت بازرسی از اماکن مدنظر و حساس تولید و عرضه مواد غذایی در ساعات اداری به صورت روتین و در ساعات غیر اداری در قالب طرح تشدید به صورت ویژه از ابتدای ماه مبارک رمضان تا انتهای این ماه انجام خواهد شد . همچنین ایشان اعلام داشت همزمان با نظارتها ، کار نمونه برداری از مواد غذایی تولید شده جهت بررسی کیفی از نظر میکروبی و شیمیایی انجام خواهد شد . بدیهی است با متخلفین بهداشتی با قاطعیت و طبق قوانین موجود برخورد خواهد شد .
ایشان اعلام داشت در ماه رمضان سال گذشته تعداد 158نمونه برداری مواد غذایی انجام و همچنین تعداد 48مکان متخلف به دادگاه معرفی شده و تعداد 54 مکان نیز با اخذ حکم قضایی پلمپ گردیده است . در این جلسه نمایندگان اداره محترم دامپزشکی و همچنین رئیس اتحادیه کباب و حلیم پزهای کرمانشاه در راستای قوانین موجود مباحثی را اعلام داشتند .