اخبار

برگزاری کارگاه آموزشی جهت متصدیان کارگاههای قنادی درآستانه ماه مبارک رمضان

با توجه به حلول ماه مبارک رمضان در روز دوشنبه مورخ 25/3/94 کارگاهی با حضور متصدیان کارگاههای قنادی شهر کرمانشاه در محل مسجد حسینی واقع در خیابان 40 متری مطهری برگزار گردید در ابتدای این جلسه مسئولین اتحادیه در خصوص مسائل صنفی برای حاضران در جلسه به ایراد سخنرانی پرداختند در ادامه مهندس اسکندری کارشناس بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه اقدام به آموزش حاضران در جلسه در خصوص رعایت موازین بهداشت فردی بهداشت ساختمان ، ابزار و تجهیزات کار و بهداشت مواد غذایی نمود در این جلسه در خصوص عدم مصرف هر نوع رنگ و افزودنی غیر مجاز خوراکی در تهیه زولبیا و بامیه تذکرات لازم داده شد .
 در پایان نیز جلسه پرسش و پاسخ برگزار گردید و آقای مهندس اسکندری و مسئولین اتحادیه به پرسش های متصدیان پاسخ دادند .

۲۷ خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۵۸

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید