مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه امور خدماتی مرکز MMT مهر سینا مردان را از طریق مناقصه واگذار می کند

آگهی مناقصه
عنوان آگهی:
واگذاری مرکز MMT مهر سینا مردان مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه

استعلام گزار: مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه
شرح آگهی:  واگذاری مرکز MMT مهر سینا مردان مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه
مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه در نظر دارد امورخدماتی درمانی و بهداشتی مرکز MMT مهر سینا مردان خود را در خیابان قصرشیرین ( نقلیه )، بالاتر از بیماستان امام خمینی (ره) با شرایط زیر به افراد حقیقی واگذار نماید.

موضوع واگذاری: واگذاری ارائه خدمات بهداشتی ، درمانی و حمایتی مصرف کنندگان خیابانی سخت دسترس ارجاعی از مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری، چک لیست ارزشیابی کارشناسی، تشکیل پرونده تا سقف 165 نفر درماه بر اساس نظام و آیین نامه تاسیس مراکز MMT می باشد.

مدت واگذاری از تاریخ 94.05.01 لغایت 95.12.29 بمدت هشت ماه شمسی خواهد بود.
شرکت کنندگان می بایست برگ شرایط استعلام را دریافت و پس از امضاء ،  همراه با سایر مدارک ومبلغ پیشنهادی خود جهت انجام استعلام به صورت حروفی و عددی درج و در پاکت لاک و مهر شده تا آخر وقت اداری 94.05.12 به دفتر حراست معاونت امور بهداشتی دانشگاه واقع در میدان فاطمی ( رفعتیه )، ابتدای خیابان بهار تحویل نمایند. تاریخ بازگشایی استعلام در مورخه 94.05.14 در محل معاونت امور بهداشتی دانشگاه خواهد بود.

تعهدات طرف دوم

1-     استفاده از نیروهای دوره دیده و با تجربه جهت ارائه خدمات متادون درمانی

2-     هزینه کلیه اقلام و مواد مصرفی ( متادون ، دارو ، تست های آزمایش روتین اپیوم و ... )

3-     کلیه هزینه های مربوط به پرسنل شاغل در مرکز

4-     هماهنگی با واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریها از نظر زمان ومحل فعالیت کلینیک متادون

5-     هدف از درمان در مرکز فوق ، درمان نگهدارنده با متادون می باشد

6-     مسئول فنی  لازم است در چارچوب سامانه جامعه مدیریت آنلاین مراکز درمان سوء مصرف مواد و سامانه پابا(در صورت اجرایی شدن برنامه ) جهت تحت پوشش بیمه قرار گرفتن  مددجویان اقدام نماید وآمار و اطلاعات بموقع درسامانه های فوق ثبت و انجام گیرد.

7-     مسئول فنی لازم است نکات و ایرادات مورد تذکر در بازرسیهای صورت گرفته توسط معاونت درمان را حداکثر طی دو هفته بر طرف نموده و این معاونت و معاونت درمان را از نتیجه اقدامات انجام گرفته ، بصورت کتبی مطلع نماید.

8-      اعلام برنامه شروع به کار و زمانبندی فعالیت کلینیک متادون به معاونت بهداشتی دانشگاه .

9-     ارائه خدمات درمانی آموزشی به افراد مراجعه کننده به مرکز  متادون.

10- ارائه خدمات MMT به (حداکثر165 نفر) افراد معرفی شده از طرف مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری استان

11- ارائه گزارش کتبی عملکرد مراحل اجرایی کار بصورت هر سه ماه یکبار به معاونت بهداشتی

12-  ارائه آمارهای لازم (طبق پروتکل درمان با آگونیستها )  به معاونت های درمان و همچنین غذا و داروی دانشگاه

13-  تهیه و تکثیر فرم های آماری مورد نیاز

14-  مشخصات افراد معرفی شده محرمانه بوده و بدون هماهنگی با مرکز بهداشت شهرستان نباید در اختیار سازمان و یا شخص دیگری قرار گیرد

15- رعایت موازین اسلامی واخلاقی بر اساس قانون انطباق امور اداری و فنی مؤسسات پزشکی با موازین شرع اسلام و آیین نامه های اجرایی سال1380و منشور حقوق بیماران در مرکز ضروری و بعهده دارنده مجوز می باشد .

مواد طرف دوم تفاهم نامه

-          اقرار بر اجرا و رعایت قانون منع مداخله کارکنان دولت در معاملات دولتی مصوب 22/10/1337 توسط طرف دوم قرار داد

-          در صورتیکه طرف دوم قرارداد  از انجام تعهدات قصور ورزد طرف اول قرار داد این اختیار خواهد داشت طبق قوانین و مقرارت جاری بر خورد قانونی را اعمال نمایند و قرار داد را یک طرفه فسخ نماید.

-         : کلیه قوانین و مقرارت و آیین نامه های مالی و معاملاتی دانشگاه ها و موسسات آموزشی عالی بر این قرار داد حاکم است

-         کارفرما مجاز است موضوع تفاهم نامه را 25 درصد کاهش یا افزایش دهد و به تناسب آن مبلغ قرارداد نیز تغییر می یابد.

-         کلیه کسورات قانونی ( شامل بیمه ، مالیات و ...)  به عهده طرف دوم قرار داد می باشد

-         در صورت بروز هرگونه حادثه مالی و جانی که منجر به نقص عضو یا فوت پرسنل یا اشخاص ثالث گردد ، مسئولیت آن متوجه طرف دوم قرارداد بوده و طرف اول هر گونه مسئولیت از خود سلب نموده و طرف دوم بایستی پاسخگو مراجع قانونی و قضائی باشد.

-          از هر پرداخت 10درصد بعنوان سپرده حسن انجام تعهد کسر و در پایان قرارداد مسترد می گردد.

-         : طرف دوم حق واگذاری موضوع تفاهم نامه را کلاً  یا جزئاً به غیر ندارد.

-           پرسنل و عوامل پیمانکار (افراد داوطلب) هیچگونه رابطه کاری یا استخدامی با طرف اول تفاهم نامه نداشته و در صورت هرگونه ادعایی در رابطه با مراجع قانونی، اداره کار، سازمان تامین اجتماعی و ... مسئولیت آن متوجه طرف دوم خواهد بود.

-         درصورت بروز اختلاف در مفاد هر یک از مواد تفاهم نامه ابتدا با مذاکره فی مابین ودر غیر این صورت موضوع در کمیسون ماده 94 و سپس به دفتر حقوقی دانشگاه ارجاع می گردد.

-         این تفاهم نامه با هماهنگی معاونت درمان و طبق مصوبات آن معاونت می باشد .

-         طرف دوم تفاهم نامه قبل از شروع قرار داد ، موظف به ارائه بیمه نامه مسئولیت مدنی کارکنان و افراد ثالث می باشد.

-          طرف دوم قرارداد موظف است 10 درصد  مبلغ کل را به صورت  ضمانت نامه معتبر بانکی  بابت ضمانت انجام تعهدات تسلیم معاونت بهداشتی نماید و در پایان تفاهم نامه در صورت نبود خسارات به دانشگاه ،عینا" مسترد می گردد.

۱۰ اَمرداد ۱۳۹۴ ۱۷:۴۱