کلینیک ترک دخانیات ، درخیابان منزه کرمانشاه افتتاح گردید

باحضور آقای دکتر کریم ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه وهیئت همراه ، آقای دکتر شکیبا معاونت محترم بهداشتی دانشگاه ،سرپرست مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه وجمعی ازپرسنل کلینیک ترک دخانیات افتتاح کردید.

در مراسم افتتاح کلینیک ترک دخانیات، رییس مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه به ضرورت های راه اندازی این مرکز اشاره کرد و گفت: بر اساس طرح تحول نظام سلامت کلیه ساکنان استان کرمانشاه تحت پوشش PHC قرار می گیرند.

دکتربحیرایی راه اندازی کلینیک ترک دخانیات را ناشی از تلاش برای تمرکز فعالیت ها به منظور مبارزه با غول اعتیاد دانست و از ساماندهی فعالیت ها در این حوزه خبر داد.

ریاست دانشگاه نیز با اشاره به برنامه ریزی برای دست یابی گام به گام برای رسیدن به جامعه ای سالم  گفت: باید فعالیت و آموزشهایمان را در مدارس تشدید کنیم تا دانش آموزان را درگام نخست از سیگار دور کنیم و پس از دانش آموزان به سراغ دانشگاه و بعد روستاها رویم تا زیربنای اعتیاد به مواد مخدر که همانا سیگار است را از بین ببریم.

دکتر کریم طرح روستای سالم را در همین راستادانست و گفت باید با فعالیت تمامی دستگاه ها ، افراد ذی نفوذ در جامعه شرایطی فراهم شود که افراد از سیگاری بودن خود خجالت زده شوند.

لازم به ذکر است کلینیک ترک دخانیات، در خیابان منزه کرمانشاه(محل سابق بیمارستان شهید فهمیده) واقع است.

افتتاحیه کلینیک ترک دخانیات