تمرکز روز جهانی سلامت و هفته سلامت 1395( 2016میلادی)روی بیماری دیابت است

دیابت یا بیماری قند، نوعی اختلال متابولیک در بدن است. که در آن توانایی تولید انسولین در بدن از بین می‌رود و یا بدن در برابر تولید انسولین مقاوم شده و نمی تواند عملکرد طبیعی خود را انجام دهد و درنهایت قند خون افزایش می‌یابد.
وجود مقدار فراوان قند در خون نیز در درازمدت به بخش‌های مختلف بدن آسیب می رساند. مانند : آسیب به قلب، رگ‌های خونی،‌ کلیه‌ها، ‌دستگاه تناسلی و دستگاه عصبی و بینایی و ......
 بر اساس برآوردها در سال 2008 در جهان حدود 350 میلیون نفر به این بیماری مبتلا بوده‌اند و شیوع این بیماری بخصوص در کشورهای فقیر و درحال‌توسعه در حال افزایش است.
در سال 2012 دیابت علت مرگ حدود 1.5 میلیون نفر در دنیا بوده است که بیش از 80 درصد آن در کشورهای فقیر و درحال‌توسعه رخ‌داده است و برآوردها نشان می‌دهد که این بیماری به هفتمین علت مرگ تا سال 2030 تبدیل خواهد شد.

دایره آبی سمبل بین الملی دیابت

لذا تمرکز سازمان جهانی بهداشت در سال 2016  روی  بیماری دیابت است.

برای کسب اطلاعات بیشتر لطفا" اینجا کلیک کنید

همه چیز درباره دیابت( دیابت چیست؟ ، دیابت نوع یک ، دیابت نوع دو  و ....  )

مطالب مرتبط:
درباره دیابت (ازپایگاه جامع آموزش وفرهنگ سازی سلامت)
درباره  روز جهانی سلامت و هفته سلامت
مرکز تحقیقات دیابت