اخبار

برگزاری جلسه آموزشی جهت متصدیان صنف آجیل و خشکبار

هر سال با فرا رسیدن عید نوروز و افزایش تقاضا برای مصرف انواع آجیل و خشکبار و بمنظور تامین سلامت مصرف کنندگان ، مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه اقدام به برگزاری جلسه آموزشی با حضور متصدیان صنف آجیل و خشکبار می نماید که امسال نیز با همکاری اتحادیه صنف آجیل و خشکبار در این راستا جلسه ای در روز چهارشنبه مورخ چهاردهم بهمن ماه 1394  ساعت 9 صبح با حضور یکصد نفر از متصدیان محترم در محل سالن همایش های مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه برگزار گردید .
در ابتدای جلسه آقای مهندس خدادادیان کارشناس مسئول واحد سلامت محیط در خصوص رعایت اصول و ضوابط بهداشتی در فروشگاه و کارگاههای فرآوری آجیل و خشکبار برای حاضران در جلسه سخنرانی کردند در ادامه نیز سرکار خانم مهندس مظفری کارشناس محترم معاونت غذا و دارو در خصوص عوامل فساد آجیل و خشکبار و نیز مبحث ماده 11 قانون مواد خوردنی، آشامیدنی و نیز خانم مهندس رحیمی در خصوص روش های آزمایش آجیل و خشکبار در آزمایشگاه برای حضار سخنرانی کردند .


 
 
جلسه آموزشی جهت متصدیان صنف آجیل و خشکبار 2 


جلسه آموزشی جهت متصدیان صنف آجیل و خشکبار 1

جلسه آموزشی جهت متصدیان صنف آجیل و خشکبار 4 

جلسه آموزشی جهت متصدیان صنف آجیل و خشکبار 3

۱۸ بهمن ۱۳۹۴ ۱۳:۲۴

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید