اخبار

جلسه آموزشی جهت متصدیان مدیران و متصدیان کارگاههای قنادی در آستانه عید نوروز

هر سال با فرا رسیدن عید نوروز و افزایش تقاضا برای مصرف انواع نان شیرینی و بمنظور تامین سلامت مصرف کنندگان ، مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه اقدام به برگزاری جلسه آموزشی جهت متصدیان ، مدیران و متصدیان کارگاههای قنادی می نماید.
امسال نیز با همکاری اتحادیه مربوطه در این راستا جلساتی در تاریخ های هفدهم و نوزدهم بهمن ماه باحضوربیش از یکصد و سی نفر از متصدیان مربوطه در محل سالن همایشهای مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه برگزار گردید.
در این جلسه مهندس خدادادیان کارشناس مسوول سلامت محیط و مهندس اسکندری کارشناس بهداشت محیط در خصوص ماده  13 و 11 قانون مواد خوردنی , آشامیدنی , آرایشی و بهداشتی و خانم مظفری و خانم میرزایی کارشناسان معاونت غذا و دارو در خصوص شناخت و عوارض رنگهای غیر مجاز خوراکی جهت متصدیان ، مدیران و متصدیان کارگاههای قنادی آموزشهای لازم را ارائه دادند.

 
2 


1

6
 
4 


3 


2 


1

۲۵ بهمن ۱۳۹۴ ۰۸:۳۰

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید