جلسه سرپرست مرکز بهداشت شهرستان با نمایندگان بهورزی

در روز بیستم بهمن ماه جلسه ای با حضورآقای دکتر بحیرایی سرپرست مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه و نمایندگان بهورزی مراکز سلامت جامعه شهرستان کرمانشاه تشکیل شد.
در این جلسه آقای دکتر بحیرایی ضمن تبریک ایام دهه فجر انقلاب و دعوت از همکاران محترم جهت حضور هرچه با شکوه تر در مراسم راهپیمایی یوم الله 22 بهمن، اشاره ای به انتخابات مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی نمودند و به عدم استفاده از امکانات اداری بر له یا علیه کاندیداهای تاکید نمودند.
در ادامه ایشان در خصوص برنامه های مدیریت مرکز بهداشت در حوزه های عمرانی، تجهیزاتی و فنی مطالبی رابیان نمودند و از تشکیل تیمهای ستادی عمرانی جهت مراکز و خانه های بهداشت خبر دادند.
در ادامه تک تک نمایندگان بهورزی مشکلات حوزه کاری، واحدهای مربوطه و موانع موجود در شغل بهورزی را بیان نمودند و آقای دکتر بحیرایی به تمام موارد پاسخ داده و به ارائه راهکار پرداختند .

جلسه نمایندگان بهورزی