دکتر بحیرایی سخنران پیش از خطبه های نماز جمعه کرمانشاه

به مناسبت فرا رسیدن هفته دخانیات (4 الی 10 خرداد) دکتر بحیرایی سرپرست مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه روز جمعه هفتم خرداد ماه سخنران پیش از خطبه های نماز جمعه کرمانشاه بود .
دکتر بحیرایی که در جمع نمازگزاران سخن می گفت به تشریح مضرات مصرف سیگار و قلیان پرداخت و مصرف دخانیات را یکی از علل ابتلا به سرطان و در نتیجه مرگ و مر ناشی از آن دانست .
وی با اشاره به مصرف بی رویه قلیان در جامعه خصوصاً در بین خانواده ها افزود: مصرف هر وعده قلیان برابر با 80 تا 100 نخ سیگار است و این باور که قلیان دارای مضرات کمتری است یک باور غلط می باشد .
دکتر بحیرایی در پایان اعلام نمود همشهریان عزیز جهت ترک دخانیات می توانند به کلینیک ترک دخانیات مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه واقع در خیابان منزه پلی کلینیک مرکز بهداشت مراجعه و بصورت رایگان از خدمات این کلینیک استفاده نمایند .

مطالب مرتبط:
درباره روزجهانی وهفته ملی بدون دخانیات