کمپین بزرگ (( قلیان ها را گلدان کنیم )) در استادیوم آزادی کرمانشاه

همزمان با افتتاح مدارس فوتبال کمپین بزرگ ((قلیان ها را گلدان کنیم )) در استادیوم آزادی کرمانشاه با حضور آحاد مردم ، ورزشکاران ، نمایندگان مجلس شورای اسلامی ، فرماندار ، اعضاء شورای اسلامی شهر و مسئولین استانی و شهرستانی کرمانشاه برگزار شد .
در این مراسم که در روز پنج شنبه سوم تیرماه برگزار شد فرماندار کرمانشاه ورزش را عاملی برای پیشگیری از اعتیاد دانست .
وی حضرت علی (ع) را بهترین الگو برای جوانان دانست و افزود : جوانان ما باید با تاسی از ورزش و قهرمانان ورزشی به اعتیاد و مواد مخدر ((نه)) بگویند .
رنجبر ابراز داشت : همه مسئولین و مدیران ادارات و ارگانها و سازمانهای مردم نهاد باید با ترویج ورزش و حمایت از ورزشکاران و قهرمانان ورزشی از این بلای خانمان سوز و ویرانگر پیشگیری نمایند و راه مصون ماندن جوانان از اعتیاد حمایت از مجامع ورزشی است .
در ادامه این مراسم ورزشکاران ضمن برپایی رژه با نهادن گل های خود در قلیانها آنها به گلدان تبدیل نمودند و فرماندار کرمانشاه ، نمایندگان مجلس ، اعضاء شورای اسلامی شهر کرمانشاه و جمعی از مسئولین نیز به کمپین بزرگ ((قلیانها را گلدان کنیم )) پیوستند .
در حاشیه این مراسم نمایشگاهی توسط NGO به منظور آشنایی خانواده ها با مواد مخدر و دخانیات برپا گردید که مورد بازدید و توجه مسئولین و عموم مردم قرار گرفت .

مطالب مرتبط:
درباره روز جهانی بهداشت(سلامت) وهفته ی سلامت