اخبار

برگزاری جلسه آموزشی متصدیان کارخانه یخ

یخ بطور فراوان در مواد خوراکی ، نوشابه ها ، آبمیوه ها و همچنین به اشکال مختلف دیگر بخصوص در فصل تابستان مورد استفاده قرار می گیرد و یخ در حین تولید ، حمل و نقل ، نگهداری ، جابجایی و توزیع از طریق منابع مختلفی چون وسایل انجماد ، آب ، ظروف و افرادی که در تولید و جابجایی آن دخالت دارند در معرض آلودگی میکروبی قرار می گیرد و می تواند باعث شیوع و انتقال بیماریهای مختلف از جمله بیماریهای روده ای انگلی گردد
در این راستا و به منظور ارتقاء بهبود وضعیت تولید و عرضه یخ جلسه ای در نهم تیر ماه با هماهنگی واحد بهداشت محیط با متصدیان کارخانه یخ در محل مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه تشکیل و در این زمینه تصمیمات لازم مصوب اتخاذ گردید .


جلسه
جلسه
جلسه

۱۰ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۴۰

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید