برگزاری دومین گردهمایی بین المللی و ششمین سمینار سراسری ایدز در تاریخ 95/9/17 لغایت 95/9/19

لوگوایدز

به اطلاع می ­رساند مرکز تحقیقات بیماریهای عفونی و گرمسیری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با همکاری مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، معاونت تحقیقات و فن­آوری و معاونت امور بهداشتی دانشگاه، دانشگاههای علوم پزشکی و مراکز تحقیقاتی کشور، قصد دارد "دومین گردهمایی بین المللی و ششمین سمینار سراسری ایدز" را از تاریخ 1395/9/17 لغایت 1395/9/19 در مرکز همایش های بین ­المللی امام خمینی (ره) دانشکده پزشکی واقع در بزرگراه شهید چمران- خیابان یمن – خیابان شهید اعرابی- جنب بیمارستان آیت ­ا... طالقانی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی- طبقه دوم برگزار نماید. قابل ذکر است که سمینار مزبور دارای امتیاز آموزش مداوم برای گروه های هدف برنامه می باشد.
محورهای ارسال مقالات به شرح ذیل می باشد:

1-  اپیدمیولوژی HIVدر ایران و جهان
2-   تازه های تشخیصی در بیماران HIV
3-  HIVدر گروه های آسیب­ پذیر به خصوص زنان و کودکان
4-   پیشگیری از HIV
5-    استراتژی پیشگیری به عنوان درمان HIV
6-    دارو درمانی در بیماری HIV
7-    جنبه­ های روانشناختی HIV
مهلت ارسال مقالات:95/8/1
آدرس محل برگزاری سمینار:بزرگراه شهید چمران، خیابان یمن، خیابان شهید اعرابی، جنب بیمارستان آیت­ ا. .. طالقانی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دانشکده پزشکی، طبقه دوم، سالن همایش­ های بین المللی امام خمینی (ره)
تلفن دبیرخانه سمینار:8-22439963
پست الکترونیک جهت ارسال مقالات:6thaidscon@sbmu.ac.ir

برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت مربوطه به آدرس http://idtmrc.sbmu.ac.ir مراجعه کنند.