برگزاری جلسه آموزشی برنامه سالمندان جهت کلیه مراقبین سلامت شهرستان کرمانشاه

درتاریخ بیست وپنجم آبان  ماه سالجاری ، جلسه آموزشی در زمینه برنامه سالمندان جهت کلیه مراقبین سلامت شهرستان کرمانشاه برگزار گردید.
 در این جلسه خانم سهیلی زاده کارشناس سلامت خانواده وعضو هسته آموزشی سالمندان شهرستان کرمانشاه در خصوص نحوه استخراج آمار مراقبتهای ادغام یافته سلامت سالمندی بصورت مفصل صحبت گردید.
در ادامه سر کار خانم علی مددی مسئول برنامه سالمندان مرکز خدمات جامع سلامت حاج منصوبی در خصوص نحوه تکمیل فرم مراقبت های دوره ای با بیان مسئله وحل آن آموزشهای لازم را   ارائه دادند و خانم علی یاری مدرس آموزشگاه بهورزی شهرستان کرمانشاه نیز به صورت عملی نحوه ارائه خدمت به سالمندان را آموزش دادند.
در پایان خانم عطاری کارشناس مسئول برنامه سالمندان شهرستان کرمانشاه به بیان انتظارات برنامه،بررسی عملکرد شش ماهه مراکز خدمات جامع سلامت شهری وروستایی پرداختند وبا توجه به وضعیت موجود شهرستان کرمانشاه نسبت به استان ، مقرر گردید که همکاران با جدیت وتلاش بیشتری نسبت به فراخوان سالمندان تحت پوشش منطقه ومراقبت آنها توسط تیم پزشک وغیر پزشک ورساندن وضعیت موجود به حد انتطار شهرستان اقدام نمایند.

برنامه سالمندان