برنامه آموزشی پیشگیری از طلاق برای همسران جانبازبرگزار گردید

درتاریخها ی25 و 26   شهریور ماه 1397 مرکز خدمات جامع سلامت ولیعصر (عج) با هماهنگی بنیاد شهید و وامور ایثارگران شهرستان کرمانشاه ، اقدام به برگزاری برنامه آموزشی با عنوان پیشگیری از طلاق برای همسران جانباز درمحل این مرکز نمود.

برنامه آموزشی پیشگیری از طلاق

درابتدای این برنامه، جناب آقای فردین جعفری(مسئول مرکز)ضمن خیرمقدم به حضار، درخصوص اهمیت واهداف جلسه بیاناتی اظهار داشت،
در ادامه سرکارخانم ناهیدآرمان (روانشناس این مرکز) مسئله طلاق را یکی از معضلات جامعه دانست واشاره کرد که پیشگیری از طلاق نقش برجسته ای در کاهش آسیب های اجتماعی دارد.وی درادامه به بحث پیرامون نحوه ی شکل گیری تله های زندگی ،  شروع و تداوم مشکلات ارتباطی با همسر و ناکامی دربرآورده نمودن نیازهای هیجانی
اساسی آنان پرداخت.
درپایان نیز سئوالاتی بشکل پرسش وپاسخ مطرح گردید و مراقبین سلامت وکارشناس تغذیه مرکز ولیعصر به سئوالات حضار بویژه درمورد آزمایشات طرح ملی ایراپن(قند وچربی) پاسخ دادند و مشاوره درخصوص کنترل وزن وتغذیه سالم انجام گردید.