-از وسایل شخصی خود مانند لیوان، قاشق و چنگال جهت خوردن غذا و نوشیدنی استفاده
نمایند.
-غذا را به صورت گرم و تازه به همراه لیموترش یا آبلیمو مصرف نمایند.
-از مصرف هرگونه شربت،سالاد و سبزی خام و مواد غذایی شدیدا فسادپذیر مانند
سالاد الویه خودداری کنند.
-قبل از مصرف هرگونه غذای کنسرو شده،کنسروها را به مدت 20 دقیقه بجوشانند.
-از مصرف لبنیات غیر پاستوریزه،شیر خام،خامه و پنیرهای محلی خودداری کنند.
-میوه ها را قبل از مصرف به خوبی شسته و به صورت پوست کنده مصرف نمایند.
-شستن دست ها با آب و صابون به مدت 40 تا 60 ثانیه و به روش صحیح خصوصا بین
انگشتان،زیر ناخن ها،مچ ها،پشت دست و گودی کف دست بهترین و موثرترین راه پیشگیری از بیماریهای منتقله از
طریق آب و غذاست.
-محلول های ضدعفونی کننده دست به هیچ عنوان نمی توانند جایگزین شستن دست ها با
آب و صابون باشند ولی به عنوان مکمل بعد از شستن دست ها با آب و صابون کارایی خوبی
دارند.
-از پذیرش غذا و نوشیدنی از افراد و مکان هایی غیر از موکب ها و ایستگاههای
تعیین شده خودداری نمایند.
-در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی با سامانه 190 تماس حاصل نمایند.