جلسه هماهنگی درخصوص مناسبتهای هفته سلامت و روزجهانی بهداشت، و روز جهانی ایمنی وبهداشت حرفه ای درمرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه برگزار گردید

درتاریخ 30فروردین ماه 1396 جلسه ای به منظور انجام هماهنگی های لازم در خصوص هفته سلامت و روزجهانی بهداشت و روز جهانی ایمنی وبهداشت حرفه ای  سال1396 وبا حضور کارشناسان واحد سلامت حرفه ای برگزار شد.

درابتدای این جلسه آقای مهندس شهبازی کارشناس مسئول واحد سلامت حرفه ای  مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه در رابطه با هفته سلامت ، روزجهانی بهداشت و روز جهانی ایمنی وبهداشت حرفه ای وبرنامه های مورد نظر در این دو مناسبت، طرح های عملیاتی  سال1396 ، نقاط قوت وضعف عملکردی دربرنامه های  سال گذشته (1395)و ... بحث نمود.

در ادامه آقای مهندس بشارتی کارشناس سلامت حرفه ای  پیرامون سامانه جامع مدیریت بازرسی سلامت محیط وکار وتغییرات جدید آن ، نرم افزار ها مکمل مورد نیاز ( مثل پلاگین های سیورلایت و ... که جهت کار با این سامانه مذکور مورد نیاز می باشند، ثبت به موقع بازرس ها ، اقدامات قانونی و... در سامانه بحث نمود.

درپایان کارشناسان واحد سلامت حرفه ای حاضر در جلسه به بحث و تبادل نظر درخصوص مسائل ومشکلات وبرنامه ها پرداختند.

درباره روز جهانی بهداشت(سلامت) وهفته ی سلامت
درباره روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه ای