افتتاح همزمان 29 پایگاه سلامت شهری در شهر کرمانشاه

دکتر بحیرایی رییس مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه از افتتاح ، تجهیز و راه اندازی همزمان 29 پایگاه سلامت شهری خبر داد.

وی با اشاره به تبدیل مراکز بهداشتی درمانی به مراکز خدمات جامع سلامت و تبدیل پایگاههای بهداشتی به پایگاه سلامت افزود: در مراکز و پایگاههای قبلی فقط خدمات بهداشتی و درمانی محدود صورت می گرفت ولی بعد از اجرای طرح تحول نظام سلامت و در راستای این برنامه ، خدمات درکلیه حیطه های سلامت جمعیت (مانند برنامه های تغذیه، سلامت روان، کنترل حوادث و بلایا و مراقبتهای ادغام یافته کودکان، نوجوانان و جوانان، میانسالان و سالمندان و ... ) انجام می شود.
دکتر بحیرایی اظهار داشت:جهت فعال شدن ارائه خدمات به جمعیت شهر کرمانشاه تعداد 79 پایگاه سلامت مشخص گردیده که از این تعداد 50 پایگاه توسط بخش خصوصی و تعدا 29 پایگاه توسط بخش دولتی اداره می شود.
رییس مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه ادامه داد:از تعداد 50 پایگاه بخش خصوصی تعداد 32 پایگاه تجهیز و راه اندازی شده است و مشغول به فعالیت هستند. و تعداد 8 پایگاه تجهیز شده و در یک هفته آینده شروع بکار می کند.
وی افزود: تعداد 14 کارشناس سلامت محیط و حرفه ای، 10 کارشناس تغذیه، 12 کارشناس روانشناسی، 204 مراقب سلامت شامل کاردان و کارشناس مامایی، بهداشت خانواده و بهداشت عمومی و 30 نفر خدمتگزار در طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت  تا کنون جذب شده و در پایگاههای سلامت مشغول بکار شده اند.

افتتاح مراکز خدمات جامع سلامت

۳۱ فروردین ۱۳۹۶ ۱۲:۲۲