دکتر ابراهیم شکیبا معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی
کرمانشاه گفت: در راستای ارتقاء سطح آگاهی مدیران، معلمین و مراقبین سلامت مدارس،
معاونت بهداشتی با همکاری اداره کل آموزش و پرورش اقدام به برگزاری دوره های
آموزشی با عنوان" ایمنی و بهداشت مواد غذایی" نمود.
وی اظهار داشت در طی 42 دوره آموزشی به 4171 نفر از مدیران،
معلمین و مراقبین سلامت آموزش هایی در زمینه ایمنی و بهداشت مواد غذایی و
پیشگیری از سرطانهای شایع خصوصاً سرطان
معده و روده آموزش های لازم ارائه گردید. این جلسات به همت گروه های تغذیه، سلامت
محیط، سلامت مدارس و بیماریهای غیر واگیر در 14 شهرستان تابعه به منظور ارتقاء
سواد سلامت کارکنان مدارس و در نهایت دانش آموزان اجرا شد.