" کارگاه آموزشی در خصوص پیشگیری از سوانح وحوادث واحیاءپایه کودکان ونیز توانمندسازی مراقبین نوزادان نارس ” برگزار گردید

در این برنامه آموزشی چهار روزه تعداد200 نفر از مراقبین سلامت حضور داشتند

جهت تعداد200 نفر از مراقبین سلامت ، ازتاریخ 5 لغایت 8 آذرماه  (به مدت چهار روز  )و به منظور توانمند سازی مراقبین سلامت بخش دولتی  " کارگاه آموزشی در خصوص پیشگیری از سوانح وحوادث واحیاءپایه کودکان ونیز توانمندسازی مراقبین نوزادان نارس ” درمحل سالن همایش مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه  برگزار گردید.

این جلسه با تلاوت آیاتی از قرآن مجید آغاز و سپس سرکار خانم اویسی کارشناس سلامت کودکان مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه، مطالبی در خصوص اهمیت مراقبت صحیح نوزادان نارس وپیگیری نوزادان در بحث رتینوپاتی  ،مطالبی را  ارائه نمودند.

در ادامه کارگاه ، سرکار خانم مسگریان ،راههای پیشگیری از سوانح وحوادث کودکان  تشریح نمود. سپس نیز نحوه صحیح احیاءکودکان ونوزادان با توسط کارشناس مرکز فوریتهای استان(جناب آقای احمد ویسی) آموزش داده شد.

ودرپایان جلسه مراقبین سلامت به صورت عملی وبااستفاده از مولاژ موجود به تمرین نحوه صحیح احیاءکودکان ونوزادان پرداختند.

کارگاه آموزشی در خصوص پیشگیری از سوانح وحوادث واحیاءپایه کودکان 3

کارگاه آموزشی در خصوص پیشگیری از سوانح وحوادث واحیاءپایه کودکان 6کارگاه آموزشی در خصوص پیشگیری از سوانح وحوادث واحیاءپایه کودکان 2
کارگاه آموزشی در خصوص پیشگیری از سوانح وحوادث واحیاءپایه کودکان 1
کارگاه آموزشی در خصوص پیشگیری از سوانح وحوادث واحیاءپایه کودکان 5