70 درصد علایم دیابت، بی علامتی است

دیابت
متخصص رژیم درمانی و تغذیه و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشگی تهران  گفت : دیابت نوعی اختلال است که طی آن بدن نمی تواند به انسولین ساخته شده بدن پاسخ دهد یا کربوهیدرات ها را متابولیزه کند.
به گزارش وبدا ،دکتر «حسین ایمانی» متخصص رژیم درمانی و تغذیه شاغل در دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی افزود : خستگی، بی حوصلگی، کاهش وزن بدن، لاغری، تاری دید و تاخیر در بهبود زخم ها از علایم دیابت نوع 2 به شمار می رود اما به دلیل افزایش تدریجی قند در این نوع به طور معمول علامتی وجود ندارد و یا علایم غیر اختصاصی همراه است.
وی تصریح کرد : دیابت نوع 2 به طور معمول بیشتر در افراد چاق، دارای اضافه وزن و کم تحرک بروز می کند.
وی اظهار داشت : رژیم غذایی مناسب و حاوی سبزیجات تازه، همراه با ورزش روزانه و کاهش وزن می تواند دیابت را تحت کنترل قرار دهد و وضعیت بیماران را بهبود بخشید.
پایگاه جامع آموزش و فرهنگ‌سازی سلامت |