کلنگ احداث مرکز خدمات جامع سلامت شبانه روزی درجه یک ماهیدشت به زمین زده شد

این مرکز در زمینی به مساحت 1500 مترمربع و زیربنای 1200 متر مربع با همکاری بنیاد علوی و وزارت بهداشت و درمان به بهره برداری می رسد.
کلنگ احداث مرکز خدمات جامع سلامت شبانه روزی درجه یک ماهیدشت در روز بیست و چهارم اردیبهشت ماه با حضور مهندس نیک کردار معاون عمرانی استانداری ، آقای جاسمی نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی دکتر بحیرایی رئیس مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه ، مهندس اردلان معاون اجرایی معاونت بهداشتی ، بخشدار ماهیدشت ، جمعی از کارشناسان مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه و مدیران و روسای ادارات بخش و جمعی از اهالی به زمین زده شد .
در حاشیه این مراسم دکتر بحیرایی رئیس مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه افزود : این مرکز در زمین به مساحت 1500 مترمربع و زیربنای 1200 مترمربع با همکاری بنیاد علوی و وزارت بهداشت در 7 ماه به بهره برداری خواهد رسید.
دکتر بحیرایی اظهار داشت : در سال گذشته در بخش ماهیدشت 2 خانه بهداشت تخریب و بازسازی شد و 14 خانه بهداشت نیز تعمیر ومرمت گردید و 7 خانه بهداشت نیز در دست اقدام است .
وی با اشاره به توجه ویژه به مناطق محروم بیان کرد: در منطقه محروم سرفیروز آباد نیز در سال 96 مرکز جامع خدمات سلامت بوژان افتتاح ،تجهیز و به بهره برداری رسید و تعداد 15 خانه بهداشت نیز تعمیرو مرمت شد .
رییس مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه همچنین از تخریب مرکز فرسوده چنار ظرف یک ماه آینده خبر داد و افزود:مرکزی متناسب با استانداردهای روز جهت رفاه حال ساکنین این منطقه محروم ساخته خواهد شد.

کلنگ زنی ماهیدشت 8
کلنگ زنی ماهیدشت 7