سازماندهی تیمهای آموزشی و نظارت بر مراقبین پایگاه های سلامت شهری

در راستای اجرای برنامه phc شهری و لزوم آموزش کامل و نظارت بر کار مراقبین سلامت در دهم خردادماه کارگاهی جهت سازماندهی تیم های آموزشی در سالن اجتماعات مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه تشکیل شد .
در این کارگاه که با همکاری معاونت امور بهداشتی دانشگاه برگزار شد دکتر بحیرایی رئیس مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه ابتدا به تشریح فعالیتهای انجام شده در برنامه phc شهری در مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه پرداخت و افزود با توجه به اینکه 55 درصد جمعیت استان کرمانشاه در شهرستان کرمانشاه سکونت دارند اما بیش از 75 درصد از مردم کرمانشاه در این برنامه توسط 200پرسشگر سرشماری شده اند و علیرغم چالش های موجود در این راه سرشماری در مناطق با مشارکت پائین کماکان ادامه دارد .
دکتر بحیرایی در ادامه بیان داشت : در تمامی کلان شهرها حداقل دو مرکز بهداشت به فعالیت مشغولند اما متاسفانه در شهرستان کرمانشاه تنها یک مرکز بهداشت وجود دارد که این مسئله کار را مشکل نموده است اما با وجود پرسنل با تجربه و دلسوز برنامه های این مرکز به خوبی در حال انجام است .
رئیس مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه اظهار داشت : در راستای اجرای برنامه phc شهری هم اکنون 50 پایگاه سلامت تجهیز و راه اندازی شده اند و تمامی شهروندان بصورت فعال تحت پوشش قرار خواهند گرفت .
در ادامه دکتر شکیبا معاون امور بهداشتی دانشگاه ضمن تقدیر از دکتر بحیرایی و همکاران مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه در راستای سرشماری و اجرای برنامه phc شهری ، هدف از برگزاری کارگاه را سازماندهی تیم های کارشناسی جهت آموزش و نظارت بر مراقبین سلامت دانست .
دکتر شکیبا افزود : هدف دولت در طرح تحول نظام سلامت خدمت فعال و هرچه بهتر به ارباب رجوع می باشد و مراقبین سلامت می بایست توسط کارشناسان راهنمایی شوند .
معاون بهداشتی دانشگاه ادامه داد : در پایگاه های سلامت مراقب سلامت می بایست محدوده و افراد تحت پوشش خود را شناسایی کند و توجه ویژه به مادران باردار و واکسیناسیون اطفال باید مدنظر قرار گیرد .
وی در پایان اظهار داشت : پرونده الکترونیک سلامت باید جدی گرفته شود و کلیه خدمات نیز در سامانه سیب ثبت گردد.
در پایان کارگاه مهندس صحرایی مدیر گروه طرح و توسعه معاونت بهداشتی ضمن گروه بندی و چینش تیم های آموزشی ، شرح وظایف آنان را یادآور شد.

دستورالعمل های مرتبط با سامانه سیب

برنامه phc شهری 6