اخبار

کارگاه آموزشی جهت مدیران قنادیهای سطح شهر کرمانشاه درآستانه ماه رمضان

در آستانه ماه مبارک رمضان جلسه آموزشی با حضور مدیران و متصدیان کارگاهها و فروشگاههای قنادی شهر کرمانشاه در چهارم خرداد ماه در سالن اجتماعات مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه با  همکاری مسئولین اتحادیه صنف قنادان کرمانشاه برگزار گردید.

در ابتدای این جلسه مهندس خدادادیان کارشناس مسئول سلامت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه ضمن بیان اهداف برگزاری جلسه ، نکات بهداشتی را که متصدیان و کارگران کارگاههای می بایست در خصوص پخت و عرضه زولبیا و بامیه رعایت نمایند برای حاضران در جلسه یادآوری نمود.
در ادامه نیز مهندس اسکندری به تشریح چک لیست بازرسی بهداشتی از کارگاههای تولید شیرینی پرداخت .

کارگاه مدیران قنادیها 5
کارگاه مدیران قنادیها 4
کارگاه مدیران قنادیها 3
کارگاه مدیران قنادیها 2
کارگاه مدیران قنادیها 1

۲۰ خرداد ۱۳۹۶ ۰۸:۵۳

نظرات بینندگان


نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید