اخبار

توصیه های بهداشت محیطی جهت پیشگیری از بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو

-گوشت مصرفی را فقط از فروشگاه های مجاز تهیه و به لیبل دامپزشکی مندرج بر لاشه کشتار توجه نمایید.

-گوشت و احشاء آن را کاملا پخته و سپس مصرف نمایید.

-از مصرف خام جگر و سایر احشاء گوشت دام جدا" پرهیز نمایید.

-در هنگام خرد و تکه تکه کردن گوشت حتما" از دستکش و ماسک استفاده نمایید.

-ابزار و تجهیزات استفاده شده در هنگام خرد کردن گوشت را  با آب داغ و شوینده مناسب شستشو نمایید.

-از قرار دادن چاقوی آلوده به گوشت و احشاء دام در دهان بپرهیزید.

- از محل هایی که اقدام به کشتار غیر مجاز دام نموده و مورد تایید دامپزشکی نمی باشند به هیچ عنوان خرید ننماید.

-در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در مراکز و فروشگاه های عرضه کننده گوشت با سامانه 1512 دامپزشکی یا سامانه 190 بهداشت تماس حاصل نمایید.

 

مطلب مرتبط:
تب خونریزی دهنده کریمه-کنگو؛ تشخیص، درمان و پیشگیری

۲۲ خرداد ۱۳۹۶ ۱۲:۴۲

نظرات بینندگان


نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید