اهم عملکرد و فعالیتهای مرکز آموزش بهورزی در سه ماهه اول سال 1396

1- تشکیل 3 جلسه شورای مربیان و بحث و تبادل نظر در زمینه اولویتهای آموزشی در سال 1396 و برنامه ریزی در این راستا و تصمیم گیری در خصوص دانش آموزان ضعیف و قوی

2- حضور فعال مربیان در پایش از پایگاههای سلامت در راستای  اجرای هرچه بهتر طرح تحول نظام سلامت

3- اجرای برنامه طرح مطالعه سلامت بهورزان با مساعدت و همکاری کارشناسان مرکزبهداشت استان و شهرستان در محل مرکز بهورزی.

4-برگزاری5دوره کارگاه آموزشی ایراپن با اولویت نحوه صحیح انجام تست فیت و تکمیل فرم های خطر سنجی  برای برای کلیه بهورزان شاغل در  مرکزآموزش  بهورزی در فروردین ماه .

5- برگزاری 4 دوره کارگاه آموزشی پیشگیری از بلایا برای کلیه بهورزان شاغل در مرکز آموزش بهورزی در اردیبهشت ماه.

6- بازدید و بررسی از خانه های بهداشت آموزشی که در چند ماه آینده راه اندازی خواهند شد.

7- برگزاری دو دوره کارگاه آموزشی ایراپن با اولویت نحوه انجام تست فیت و تکمیل فرم های خطر سنجی  برای مراقبین سلامت  بخش خصوصی در فروردین ماه .

8- برگزاری و هدایت  کلاس تئوری دانش آموزان پایه دوم دوره 34
۴ تیر ۱۳۹۶ ۱۱:۱۶