همایش هفته بدون دخانیات در پارک نوبهار کرمانشاه برگزار گردید

در راستای اجرای برنامه های ملی بدون دخانیات (10 الی 16 تیر ماه) در روز سیزدهم تیرماه همایشی به همین مناسبت در پارک نوبهار برگزار شد .
در این همایش که فرماندار کرمانشاه نیز حضور داشت ابتدا دکتر بحیرایی رئیس مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه ضمن تقدیر از ادارات همکار از جمله شهرداری ، اداره ورزش و جوانان ، پلیس راهور ، نیروی انتظامی، هیات اتومبیلرانی و ... با بیان اهمیت موضوع به تشریح فعالیتهای مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه در این هفته پرداخت و ابراز امیدواری کرد که بتوان با همکاری و مشارکت سازمانهای سلامت محور گامی در جهت ارتقاء فرهنگ جامعه عاری از دخانیات برداشت .
در حاشیه این مراسم نمایشگاهی نیزدر همین راستا با همکاری NGO ها جهت بازدید عموم مردم بر پا شد و نمایشی نیز با موضوع مصرف دخانیات دروازه ورود به مصرف مواد مخدر اجرا گردید .
تبدیل قلیانها به گلدان به صورت نمادین نیز از دیگر برنامه های این همایش بود و در پایان هیات اتومبیلرانی و موتورسواری نیزبا نصب شعارهای ((مصرف دخانیات تهدیدی برای توسعه و سلامت )) برروی اتومبیل های خود مسیر پارک نوبهار تا پارک کوهستان را طی نمودند .

درباره روزجهانی وهفته ملی بدون دخانیات

همایش هفته بدون دخانیات 8