دکتر رضوان‌مدنی مدیر کل بهزیستی استان کرمانشاه شد

طی حکمی از سوی دکتر وحید قبادی دانا رییس سازمان بهزیستی کشور ، دکتر فاطمه رضوان مدنی به عنوان مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه منصوب شد.

دکتر رضوان مدنی تاکنون به عنوان مشاور و ‌رییس دفتر ریاست دانشگاه علوم‌ پزشکی کرمانشاه فعالیت می نمود.

دکتر مرادی رییس دانشگاه علوم‌پزشکی کرمانشاه نیز در پیامی انتخاب دکتر رضوان مدنی را به عنوان مدیرکل بهزیستی استان ، تبریک گفت.

متن پیام بدین شرح است:

سرکار خانم دکتر فاطمه رضوان مدنی

انتخاب شما خواهر محترم را که سالهاست با صداقت و‌ دلسوزی و نیز نیت خیرخواهانه و جدیت تمام ، در عرصه های گوناگون مدیریتی و پزشکی در این دانشگاه فعالیت نموده و در راستای ارتقای این سازمان و توسعه سلامت مردم استان از هیچ کوششی دریغ نکرده اید ، به عنوان مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه تبریک می گویم.

وظیفه می دانم به دلیل خدمات گسترده در طی این سالها و نیز همکاری صمیمانه و مشاوره های خردمندانه در طی مدت ۱۸ ماه گذشته به عنوان مشاور و رییس دفتر اینجانب از شما تقدیر و سپاسگزاری نمایم.

امیدوارم سرکار که از حسن سابقه و شهرت برخوردار بوده و از خانواده معظم شهدای سرافراز می باشید ،در آن سازمان نیز در تداوم فعالیتهای خود از الطاف و تاییدات الهی بهره برده و‌ در پیشگاه خداوند بزرگ به دلیل خدمت موثر به مددجویان و اقشار مختلف مردم استان سربلندباشید.

دکتر محمودرضا مرادی
        رییس دانشگاه