اخبار

کارگاه نمونه برداری مواد غذایی درمرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه برگزار شد

 در مورخ  28 شهریور ماه1396 کارگاه آموزشی با موضوع استانداردها و نمونه برداری مواد غذایی جهت کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت و کارشناسان مسئول شهرستانهای استان در سالن جلسات مرکز با حضور مدرسینی از معاونت غذا و دارو دانشگاه و اداره کل استاندارد و معاونت بهداشتی برگزار گردید که خلاصه مباحث مطرح شده در جلسه به شرح ذیل می باشد .

1-   ابلاغ برنامه های اربعین حسینی ( ع )

2-  نمونه برداری مواد غذایی

3- برچسب گذاری مواد غذایی

4- تعیین نحوه اقدام دانشگاه ناظر بر عرضه مواد غذایی آرایشی بهداشتی

5-  استاندارد های مواد غذایی ( آرد ؛ نان و نمک )

6- هماهنگی برنامه اربعین خسینی

 

کارگاه نمونه برداری مواد غذایی  2
کارگاه نمونه برداری مواد غذایی  9
کارگاه نمونه برداری مواد غذایی  8
کارگاه نمونه برداری مواد غذایی  7
کارگاه نمونه برداری مواد غذایی  6
کارگاه نمونه برداری مواد غذایی  5
کارگاه نمونه برداری مواد غذایی  4
کارگاه نمونه برداری مواد غذایی  3

کارگاه نمونه برداری مواد غذایی  1  

۱ مهر ۱۳۹۶ ۰۹:۳۰

نظرات بینندگان


نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید